Facebook oldalak kezelése

Start csomag

 Ha még nincs Facebook oldalad.
-Oldal létrehozása.
-Egyedi desing,arculat,lógó,borítókép készítése.
-Oldal beállítása.

Business csomag

-Vállalkozáskezelő létrehozása,beállítása.
-Stratégia kidolgozása.
-Állandó kapcsolattartás.
-Kreatív tartalmak készítése.
-Rendszeres posztok,akár napi szinten.
-Folyamatos karbantartás.
-Hirdetések,kampányok készítése.
-Megfelelő célközönség beállítása.
-Események létrehozása,stb.

Kampányok

-Kampányok létrehozása,kezelése.

Hívj bizalommal

Nincs ideje a Facebook üzleti oldal kezelésére? Bízza ránk!

Tény, hogy egy vállalkozásban rengeteg teendője van a vezetőségnek és a munkatársaknak egyaránt, így nem csoda, ha bizonyos dolgok elmaradnak, például a cég Facebook üzleti oldalának kezelése. Ez nem túl jó, hiszen a népszerűséghez és az ügyfelek figyelmének fenntartásához szükség van arra, hogy kellő figyelem összpontosuljon a vállalkozás közösségi oldalára is. Ha Ön is be van táblázva, ezért inkább másra bízná a cég Facebook üzleti oldalának kezelését, keressen bennünket!

Ameddig Ön a cég ügyeivel foglalkozik, addig kollégáink gondoskodnak a vállalkozás Facebook üzleti oldalának kezeléséről. Munkatársainknak elegendő idejük van, hogy annyi figyelmet fordítsanak a közösségi médiára, mint amennyire szükség van, így az ügyfelek nap, mint nap tudnak tájékozódni a cég újdonságairól és akcióiról. Mivel biztosítjuk a Facebook üzleti oldal aktivitását, így a cég híre még több emberhez fog eljutni.

A Facebook posztolás szabályairól röviden

Ha egy vállalkozás rendelkezik saját közösségi média oladallal és miért ne rendelkezne manapság, akkor érdemes néhány trükköt ismernie. Nem mindegy, hogyan használjuk a közösségi média platformokat, mert ha nem vagyunk tudatosak, nem haladunk előre.

A Facebook oldal posztjait összeálítani és megosztani is külön művészet; túlzás nélkül állíthatjuk, hogy kell hozzá egy kis előzetes tudás. A tudatos posztolás a felhasználók sikeres elérésének kulcsa, az időzítés ezért lényeges. Logikus, hogy akkor posztoljunk, amikor a legnagyobb az esélye annak, hogy sok felhasználót elérhetünk. Mikor van ez? Általában hétköznap reggel és kora délután, valamint a hétvégén. A hétvége különösen fontos a Facebook posztok szempontjából, érdemes ilyenkorra időzíteni akár több posztot is, mert a legtöbb cég jellemzően nem kifejezetten aktív ilyenkor. Viszont, ha mi aktívak vagyunk, jó eséllyel előnyhöz juthatunk a konkurenciával szemben. Persze a legjobb az, ha nem vaktában, vagy mások tevékenységére hagyatkozva posztolunk, hanem időt és pénzt szánunk egy kis kutatásra azzal kapcsolatban, hogy a célközönség hogyan használja a közösségi médiát.

Kiaknázatlan lehetőségek – a Facebook üzleti oldalak előnyeiről

Kár is lenne tagadni, hogy a modern kor legelterjedtebb kommunikációs felülete az internet. Míg a telekommunikációs eszközök háttérbe szorulnak, addig a social media platformok újabb, és újabb lehetőségekkel rukkolnak elő. Az újításokra jellemzően azonban időbe telik, míg bizonyos szegmenseit felfedezik maguknak a megcélzott csoportok. Nincs ez másként a Facebook üzleti oldalak nyújtotta lehetőségekkel sem.

A Facebook napjaink egyik legismertebb platformja, mely ma már a vállalkozások sikerességét is hivatott szolgálni. A Facebook üzleti oldalak előnyei, hogy viszonylag kis erőfeszítéssel képesek lehetünk hatalmas tömegekhez eljuttatni szolgáltatásainkat, termékeinket és ajánlatainkat. Kezelése ugyan elsőre bonyolultnak tűnhet, azonban egy szakértő bevonásával már gyerekjáték lehet!

Cégünk egyik fő profilja a social media által kínált lehetőségek kiaknázása, és azok ügyfeleink számára előnnyé kovácsolása. Segítségünkkel a Facebook üzleti oldala sikeres és népszerű lehet, ezáltal vállalkozása is fejlődést produkálhat. Meggyőztük? Keressen minket

A Facebook üzleti oldal elkészítésének alapjai

Egy cég ma már nem létezhet a megfelelő social media jelenlét nélkül. Egy átlagos Facebook felhasználó akár napi több órát is tölt a legnépszerűbb közösségi oldalon, így semmiképpen sem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget a reklámra, kommunikációra. A Facebook üzleti oldalnál kezdődik minden, de akik biztosra szeretnének menni, azoknak érdemes más közösségi oldalak létrehozása, kezelése is.

A Facebook üzleti oldal létrehozásánál jó, ha bizonyos szempontokat szem előtt tartunk. A Facebook profilt személyre szabhatjuk, megadhatjuk a lényeges információkat rajta, amik az ügyfeleket érdekelhetik, feltölthetünk képeket. Követhetjük, hányan jártak ott, kik nézték meg, milyen aktivitást produkáltak.

Stratégia és célok nélkül a Facebook üzleti oldalnak nincs értelme, csak lóg a levegőben. Szeretne márkát építeni? Az ügyfelek hűségét tervezi elmélyíteni, új vásárlókat szerezne ötletes bejegyzések segítségével? Kreatív, emocionális, emberközeli kommunikációra van szükség a sikerhez.

Valódi sikereket szeretne elérni vállalkozásával? Alapozza meg Facebook üzleti oldallal!

Sokak számára a közösségi oldalak személyes kapcsolattartásra szolgálnak, pedig ennél jóval több funkcióval bírnak, melyeket érdemes a vállalkozások népszerűsítésére fordítani. Ha Ön sem elégszik meg azzal, hogy csak weboldalán keresztül legyenek elérhetőek vállalkozása termékei, szolgáltatásai, döntsön a Facebook üzleti oldal mellett!

A Facebook üzleti oldalakról csakis pozitívan tudnak nyilatkozni azok, akik már ezt az utat választották, hiszen tapasztalták, hogy jóval könnyebben eljuthatott a célközönséghez a vállalkozás, ráadásul az ügyfelekkel is kapcsolatot tudtak teremteni, így valódi párbeszéd is elkezdődhetett a fogyasztók és a cég között. Ahhoz, hogy a Facebook üzleti oldal sikeressé váljon, mindenképp olyan szakemberekből álló csapatot szükséges felkeresnie, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek a közösségi oldalakkal kapcsolatban, emellett naprakészek a Facebook legújabb funkcióival is.